30 cm Togo Blue Jean Hermes Birkin

January 29, 2023 By xmyor 0

Hvilken skam. Efter at have vendt tilbage fra vores New York City -tur den 4. november, kunne Purse Blog -beboerblogger Megs næppe vente med at afsløre de godbidder, hun havde scoret på Hermes Wall Street til den afventer publikum på fora. Desværre er hun udsat for at indeholde sin splinternye Hermes -taske og tilbehør på vores blog … Til sidst i aften tager jeg sagerne i mine egne hænder. Vi skylder vores loyale læserskare at dele tilføjelserne til familien!

Med en krydret blanding af held, tålmodighed, udholdenhed og lyst scorede Meaghan sin Hermes Dream Bag, en Hermes Birkin, 30 cm i bredden, i Togo læder, Blue Jean i farve, med Palladium -hardware. Galskaben stoppede ikke der, en Birkin er kun så god som det tilbehør, du pryder det med trods alt.

Vi scorede også et Hermes vintage tørklæde (Pani La Shar Pawnee – The Orange fungerer rigtig godt med den blå Jean Shade of the Bag), en elefant Cadena, en Dogon Compact Wallet i Orange Togo og en GM -dagsorden i Mysore Ardoise med Lilac Stitching og Lilac indersider. Nok af det talte, lad os nyde billederne og glem ikke at klikke på tommelfingrene for billeder i fuld størrelse af denne skønhed. Hvis du gerne vil deltage i 40-forum-sider Madness på TPF, skal du klikke på dette link.

Mange tak til det fantastiske team på NYC Wall Street Hermes placering, vores shoppingoplevelse kunne ikke have været mere behagelig og sjov!