Alexander Wang debuterer Cross-Body Fanny Packs og Prada-esque nylonposer til efteråret 2018

June 5, 2023 By xmyor 0

Hvis du kan lide sorte poser, har den unge dreng Alexander Wang nogle muligheder for dig. Designeren har længe skæv sine samlinger mod mørkere nuancer, men i det forløbne år har Wang lagt alle sine chips på sort, især når det vedrører hans landingsbaneposer. (Når det til sidst er lavet til detailhandel, kommer poserne typisk i flere farver.) Mærkets efterår 2018 -landingsbaneshow, der blev afholdt i weekenden i New York, fulgte nøjagtigt i tråd med den tidligere sæt tone.

Bortset fra et par koblinger lavet af ark med rhinestone chainmail eller sølvpels, var alle samlingens håndtasker sorte. De inkluderede flere versioner af en fanny-pakke, der blev båret over kroppen, som er blevet en ting med paparazzi-agns smagere for nylig, men de længere kæder vil gøre det meget mere tilgængeligt for kvinder, der ikke ønsker at bære en taske spændt over deres bryster eller under deres armhuler. Derudover fandt vi en anden nye tendens: Rhinestone-rustet hardware, set først på Tom Ford.

Det andet dominerende look i samlingen var tasker lavet af sort nylon med studding og kædestropper, som stort set vil minde om enhver taskeelsker om Prada uden en anden tanke. Pradas langpopulære sorte nylonposer oplever en nuværende genopblussen, og det er ikke særlig uventet at se et årtusindfokuseret brand som Alexander Wang hylde en taske, der så mange af sine forbrugere voksede op efter at have vokset op. Tjek alle poserne fra showet nedenfor.

[Fotos gennem Vogue Runway]