Lady Gaga sender en Birkin -besked til sine japanske fans

January 18, 2023 By xmyor 0

, hvis du er fan af Hermes Birkin (eller simpelthen ikke en fan af Lady Gaga), bælte dine lænder til denne.

Da hendes Monster Ball -tur for nylig landede i Tokyo, blev La Gagita set i lufthavnen med en hvid Hermes Birkin, der er indskrevet med en meddelelse, der løst oversættes til ”Jeg elsker lille monster. Toyko Love. ”

I tilfælde af at du ikke er bekendt med Gaga Vernacular, er “Little Monsters” det navn, hun bruger til at henvise til sine fans, så hendes Birkin-meddelelse var en råb til dem, der ville deltage i hendes japanske shows. Brug af tilbehør og paparazzi til at kommunikere – klog eller ikke så meget?

Regelmæssige læsere af bloggen vil vide, at jeg er en betydelig Lady Gaga Fangirl, så jeg synes, det er ret klogt. Det er ikke den mest interessante ting, hun nogensinde har gjort, men at lege med mode og sløring af linjerne med social acceptabilitet er to ting, der er integreret i hendes offentlige image, og ikke kun kombinerer en Sharpie -Birkin disse ting effektivt, men det har styret Sæt tunger, der vugger over hele internettet.

OPDATERING: Som kommentator Allen påpegede, ser det ud som om Gaga nu har fået sine japanske fans til at underskrive bagsiden af ​​den samme Birkin, efter de billeder, hun sendte på Twitter i dag.