Coach 1941’s Spring 2017 -tasker er et rockabilly -throwback med et specielt udseende af Elvis

December 9, 2022 By xmyor 0

Instruktørinnovativ direktør Stuart Vevers kan være britisk, men han omfavner traditionel amerikansk kultur, især det i det amerikanske vest, med ekstremt åbne arme. Han har mineret Americana -æstetikken til instruktør 1941’s samlinger i betragtning af at han dukkede op for et antal sæsoner siden, såvel som for instruktør 1941’s Spring 2017 -kollektion, tilføjede Vevers et strejf af et traditionelt amerikansk ikon: Elvis, hvis navn såvel som visage vises På en række af de poser, der tilbydes i ekstremt begrænsede mængder for at blive straks ved hjælp af Coach’s websted.

Samlingen som helhed indeholder studding, ru syning, patch-udsmykninger, læder accenter samt den rige, mørke farvekombination, der har endt med at være brandets kendetegn under Vevers, med de sæsonbestemte tilføjelser af komplekst broderi såvel som Bandana-Print Silke tørklæder. Der er ligeledes masser af kvaster, kæder såvel som låse, der gør denne samling af mærket en masse ambitiøs såvel som dybtgående endnu. Dette er den type tasker, der hurtigt kan hæve en grundlæggende jeans-og-sweater, der ser på noget meget mere mode-forward, hvilket gør dem til et klogt, hvis du prøver at finde afgørende stykker til at indlede din garderobe i en ny retning.

Nedenfor skal du inspicere både de øjeblikkelige tilbudte tasker såvel som vores egne specielle billeder fra Instructor 1941’s Spring 2017-show, inklusive backstage-skud samt nærbilleder af et par af poserne, tørklæder samt lidt tilbehør fra samlingen. En håndfuld tasker kan ud over en speciel kørsel af lædercykeljakker såvel som Elvis Tee -skjorter fra samlingen købes med instruktør i en begrænset tid. Nogle stykker har allerede tilbudt, så hvis du ser noget, du kan lide, er tiden af ​​essensen.

Coach Dinky15 med Elvis Charm
$ 295 ved hjælp af coach

Coach Dinky15 med Elvis Charm
$ 295 ved hjælp af coach

Coach Dinky15 med Elvis Charm
$ 295 ved hjælp af coach

Coach Dinky15 med pyntet Elvis Patch
$ 395 ved hjælp af coach

Coach Dinky15 med pyntet Elvis Patch
$ 395 ved hjælp af coach