Saint Laurent laver sin egen version af Hermes Birkin

October 19, 2022 By xmyor 0

sent i sidste uge, jeg fik en tekst fra en ven og spurgte, om jeg havde set “Den nye Saint Laurent Birkin.” Denne gode ven så godt som jeg deler (negative) følelser omkring den nye Saint Laurent innovative instruktør Hedi Slimane (og Cathy Horyn er enig med os, så jeg føler mig ganske stor over det), så jeg forstod, hvad der ventede i slutningen af ​​linket, han Inkluderet i teksten ville være mindst værd at være en selvtilfredse snicker, selvom det ikke var så åbenlyst en rip-off, som han havde foreslået. Det viser sig, at Saint Laurent Sac de Jour Carry virkelig er den åbenlyse en rip-off.

Det har ikke været en særlig god uge for Slimane. Hans mest aktuelle samling, en grunge-y varm emne feber drøm påvirket af baser sartorial instinkter af bemærkede skøre person Courtney Love, blev rundt panoreret af i det væsentlige enhver modefilmkritiker, hvis publikation ville gøre det muligt for ham eller hende at angive skarpt ugunstige ting ved det. Det var dårligt; Langt værre end hans tidligere samling, som fik lidt vigtig glæde, men stadig syntes som noget, der kan tænkes at produceres af Saint Laurent. (Medtag ikke yverne, for at du ikke bliver slået ned af YSL PR.) Selv jeg troede, at det var dårligt, så godt som jeg kan lide grunge. Jeg ejer flere par kampstøvler. Stadig intet at se der.

På dette tidspunkt i spillet har Slimanes tilføjelser til Saint Laurent Purse Line været et familiemedlems lyspunkt. Stilarterne er normalt snooze-værdige, men bare i kraft af at være et brand med et buzz-værdigt navn bag det, var de nødt til at tilbyde, indtil det brummer, der blev brugt. På det tidspunkt havde jeg virkelig håbet, at Slimane ville forbedre ved hele pungen. Denne taske viser dog lidt løfte.

Det føles som at belaste punktet, selv at gider at beskrive alle de detaljer, der er revet direkte fra den berømte Hermes Birkin; Du kan ligeledes se den bælte lukning, slukket stil, Clochette (holder det afgørende for hvilken lås, nøjagtigt?) Såvel som forholdet for jer selv. Det, der måske er meget mere afgørende, er, hvad der er blevet afhænger af det traditionelle design: enhver form for følelse af avanceret eller stil. Det er ikke en bestemt strækning at angive nøjagtigt det samme af meget af Slimanes Saint Laurent klar til brug.

Hvis jeg ikke har været i stand til at afskrække dig, skal du føle dig gratis at hente denne taske til $ 2.950 ved hjælp af Luisa ved hjælp af Roma.