De 10 bedste poser i London Fashion Week Fall 2013

December 23, 2022 By xmyor 0

På nogle måder er London Fashion Week min favorit, sæson efter sæson. Det er den korteste af alle byer – noget af en mode lang weekend, hvis vi er sandfærdige – og i det rum pakker det i masser af ekstremt talentfulde unge designere, der laver dristige, i nogle tilfælde endda modige, ting med tøj , sammen med et par dristige ansigtsnavne som Burberry og denne sæson, Tom Ford.

Ulempen med LFW, i det mindste når det drejer sig om, hvad vi gør her, er, at få af de designere, der nåde os med deres nærvær, er kendt for tasker, og mange af dem ikke engang gør så meget som en kobling. Stadig spurgte vi 10 lystværdige landingsbanens håndtasker fra landingsbanerne i London Fashion Week efterår 2013, fra fantastiske eksotik i konventionelle former til, ja, den slags zaniness, som London-mode er kendt for.

Når jeg tænker på britiske håndtasker, er det første brand, jeg tænker på, Mulberry. Dets show var fuld af fantastiske tasker, inklusive denne gule struds ultra-strukturerede stunner.

For Mulberry markerede efteråret 2013 også debut af den enkle, stilfulde Mulberry Suffolk -taske.

Jeg har aldrig tænkt på Topshop distinkt som kilde til interessante tasker, men denne mørkerøde pels (er den pels?) Og sort læderstatchel har min interesse piklet.

Matthew Williamson er typisk kendt for sine farver og udsmykninger, men denne strukturerede sorte take på taske er en god afgang.

Denne Louis Gray -greb ligner en forvitret konstatering, at nogen plukket ud af uklarhed i en sparsommelig butik, og jeg antyder det som et kompliment.

Louis Gray er ikke en konventionel luksus håndtaske designer, men denne store, dristige tote er temmelig sjov.

Et andet vanvittigt godt fund fra Topshop Distinct-de store, mat sorte kæder, der hænger af denne samlings tasker, er fantastiske.

Denne sæson markerede L’Aren Scotts første LFW -landingsbaneshow, og hun debuterede med denne fantastiske Gold Croc -kobling.

De fleste af Burberrys efterår 2013 -poser var squishy -poser, der blev transporteret i modellernes hænder, men denne dristige satchel stod ud fra pakken.

Denne Christopher Kane Cage Greb var uden tvivl den bedste aftenpose i ugen.