Prada S/S 2022 viste på samme tid i Milano såvel som Shanghai

February 3, 2023 By xmyor 0

fredag, Prada Spring/Summer 2022 Ready-to-Wear Collection blev vist i en metode, der først var en modehistorie. På den nøjagtige nøjagtige samme tid begyndte et show i Pradas hjemby Milano, mens endnu et bro -show med det nøjagtige nøjagtige samme ser ud, såvel som timing forekom i Shanghai. Dette samtidige modeshow, der spænder over to byer, var beregnet til at vise mulighederne for den verden, vi online i nu, en, der muliggør en verdensomspændende deling – ikke kun af billeder, dog af en fysisk begivenhed, der på en eller anden måde smelter sammen, såvel som bringer forskellige mennesker fra Overalt i verden sammen.

På Fondazione Prada i Milano var showområdet glat såvel som åbent med grå sæder spredt, der havde skærme, der viste, at det samtidige Shanghai-show blev live-streamed. Forskellen var kun modellerne, men bortset fra det, blev matchende udseende vist på nøjagtigt samme tid med to shows, der skete sammen, hvilket demonstrerede en ny mulighed for et verdensmodesamfund.

Hvad angår selve samlingen, havde co-creative-direktører Miuccia Prada såvel som RAF Simons et tema: forførelse fjernet. Begreberne for forførelse såvel som selvudtryk med tøj spillede en central rolle. Klar til slid varierede fra små nederdele (være klar, det er set på tværs af alle mærker til foråret/sommeren 2022) til sporede konturer på kjoler såvel som toppe. Peeks af knoglerne i et korset såvel som kurver i en messing blev også fundet, hvilket fremhævede charmen ved design, der går i Pradas tøj. Der var en enkelhed såvel som skønhed i det hele, en der sidestilles fra finjusteret aftenstøj til bærbare hverdagslige genstande.

Prada Cleo er fortsat en hjørnesten for hjemmet såvel som til foråret/sommeren 2022 Den overordnede farve til poserne er en sand rød. Farven betegner forførelsesevne såvel som dristighed, der parrer med stilen på samlingen. Prada spiller med begrebet historiske stilarter, der moderniseres, men bevarer stadig deres kerneelementer. Der er en lethed med, hvad Prada producerer såvel som denne samling af tasker, der viser pung silhuetter, der er friske såvel som attraktive, men alligevel traditionelle i teorien. En ren såvel som struktureret øst/vestpose med en justerbar optagelse på rem, en struktureret bæring med en lynlås -lukning, en kompakt klappose, såvel som Cleo afrundede posetilbudet, der alle er udformet fra Spazzolato læder. Bæren er den bemærkelsesværdige nye stil for SS22, som fås i to størrelser. Formen giver en boxy såvel som nyttigt håndtering af den daglige tote med en fuld lynlås lukning såvel som jeg er sikker på rigelige indvendige rum såvel som organisering. Dobbeltudstillingerne var en metode til at vise en dialog på tværs af kontinenter såvel som samlingen var frisk såvel som charmerende.