Jeg har brug for din hjælp, mødre! Hvilken babypose bruger du?

March 13, 2023 By xmyor 0

Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, fandt jeg, at jeg overvejede den perfekte babypose. Jeg mener, hvorfor ville jeg ikke? Alle fortalte mig, at disse 40 uger ville flyve forbi, og de har været det. Jeg kiggede på min baby tracker -app og indså, at babypige Dusil vil være her, før vi ved det – bare 2 måneder – og jeg har ikke en babypose klar eller min hospitalpose pakket (hvilket er ærligt et helt andet indlæg, Fordi pakning af disse lister, jeg har fundet, virker overdreven).

Du skulle tro, da jeg er velbevandret i håndtasker, ville jeg vide nøjagtigt, hvilken rute jeg skal tage. Men når det kommer til at være mor og få en baby, lad os være ærlige: Jeg har ingen anelse. Jeg kan læse alle bøger i verden og tro, at jeg ved nøjagtigt, hvordan jeg får min baby-søvnuddannede, men uanset hvad der kommer min vej med denne lille, vil det meste være ude af min kontrol, især i starten. Er jeg vild med at tro, at jeg bare kunne bære en taske som en Louis Vuitton Neverfull eller GoYard St. Louis Tote? Jeg kunne være. Har jeg virkelig brug for en ægte blepose, der har små rum til ting som flasker? Måske ved jeg ikke. Hvordan kunne jeg vide det? Hun er min første baby, og folk fortæller fortsat mig, at jeg ikke har nogen idé om, hvad jeg er i. Det virker lige så sandt for, at min håndtaske har brug for, som det er for noget om oplevelsen.

Så jeg henvender mig til dig, kære læser. Efter mange års rådgivning om, hvad jeg skal købe, har jeg brug for dig til at dele med mig din viden om babyposer. Det er klart, at jeg vil have en taske, der er let at komme ind og ud af, let at smide over min skulder og let. Jeg har brug for en robust taske, der kan overleve en lille spytte, men jeg vil have en taske, der stadig er moderigtig.

Hvilken taske bærer du som din ble/baby taske, og hvilken vej synes du, jeg skulle læne mig?