Fejr ferien tidligt med Coach’s Give Ait Like Campaign

March 21, 2023 By xmyor 0

Coach er tilbage. I dag bifalder det berømte New York -brand ferie med sin “Giv Like Like Campaign”, som ikke kun fremhæver nye gengivelser af husikoner og meget mere, men fejrer også den sande ånd i ferien; Den sande gave af lignende og samvær. Med en stjernespækket rollebesætning inklusive Jennifer Lopez, Michael B. Jordan, Paloma Elsesser og meget mere sammen med deres mest-cherrede familiemedlemmer, afsløres kampagnen med billeder med Coach’s Holiday Selection.

Med klassisk New York som baggrund for billederne, vil Coach-fans kunne lide fokus på brand-signifikatorer som studio-tasken i klassiske signaturer CS, Coach Quilties i ferie-klar metallik, shearling, Dainty Kiss-Lock-tasker og mere. Sammen med feriefaldet introducerer Coach en speciel episode af Coach TV med nye klip, der var påvirket af nostalgiske feriemomenter i popkulturen. Forsynet af den kreative direktør Stuart Vevers fejrer kampagnen Coach Heriage med en ny vision for den næste generation af trænerentusiaster, mens han samtidig fejrer fortiden.

Den fan-favorittræner Tabby vises i denne specielle video af Mega-Influencer og Coach Ambassador Rickey Thompson. Kitschy-Informcial Style-uddrag viser den nyeste tilføjelse til Tabby Line Up, Pillow Tabby 18 i Metallic. Uanset om du køber for dig selv eller ønsker at give en smule coach til din lide en, er der noget for enhver smag. Se meget mere fra feriekampagnen nedenfor, og opdag meget mere gennem Coach.com.