Poserne med Gucci Love Parade

February 7, 2023 By xmyor 0

Tidligt i sidste uge præsenterede Gucci sin mest aktuelle samling med Los Angeles som baggrunden. Den kreative direktør Alessandro Michele valgte LA og dens berømte Hollywood Boulevard delvis takket være arven fra sin egen mor og tilbedelse af appel, hun gik ned.

”Hollywood er trods alt et græsk tempel befolket af hedenske guddommeligheder. Her anerkendes skuespillere og skuespillerinder som Heroes of the Myth: hybridvæsener med magten til at have guddommelig transcendens og dødelig eksistens på samme tid, både det imaginære og det virkelige. ” – Alessandro Michele

Og med den berømte Walk of Fame som baggrunden for Gucci Love Parade Collection, indtog Hollywood-ikoner stedet for nogle af modellerne, og en stjernespækket rollebesætning syntes draperet i nye Gucci. Jared Leto, Macaulay Culkin og Jodie Turner-Smith, for at nævne nogle få, blev set iført Gucci Love Parade derudover fejring af husets hundredeårsår. Feminine stoffer som blonder og kunstig pels udforsker genstanden for lyst og sidder sammen med maskuline former som skræddersyede dragter.

Hvad angår poserne, var der masser at se, som mærkets klassiske bambusposer (inklusive Diana), Jackie 1961 og mere. Et fortsat fokus på husets store historie præsenteres i Gucci Love Parade, som fornyelsen af ​​en arkiv messenger fra 1971. Du vil også bemærke udseendet af Gucci’s Old GG -logo, en direkte genoplivning fra arkiverne, og derudover cementerer denne blanding af nye og gamle. Se nedenfor på tasker fra Gucci Love Parade.

Fotos med tilladelse fra Gucci.