Miu Miu Oversized Satin -kobling

February 28, 2023 By xmyor 0

I går nåede temperaturerne en balmy 100 grader her med fugtighed, der fik trådt ud og følte sig som at træde ind i en sauna. Derefter fra de små timer om morgenen til for et par timer siden blev jeg mindet om, at orkansæsonen er begyndt, da stormen, der ramte strømmen ud i timevis og tog internettet ned. Ikke desto mindre er vi tilbage!

Jeg havde en dæmning i morges, da jeg sprang på nettet en porter. Der sad en sød overdimensioneret kobling, der viste en smule samling i et ellers enkelt, men alligevel sympatisk design. Og så skete det for mig, at selvom denne kobling sagde, at den var lavet af Miu Miu, har jeg set et næsten identisk design fra Prada. Det burde ikke være nogen større overraskelse, da Miu Miu og Prada er søstermærker. Men hvorfor betale lidt mere for Prada, når du kan have Miu Miu? Jeg formoder, at det hele kommer ned på navnet.

Miu Miu -store satin -koblingen er den kobling, jeg henviser til, der har mindet mig meget om Prada Raso Silver -koblingen, ikke en nøjagtig kopi, men meget ens. Det er ikke chokerende, at dette ville ske, men hvorfor betale for Prada, når en meget lignende Miu Miu er næsten $ 250 mindre. Der er små forskelle, da Miu Miu -koblingen samles i det øverste centrum af koblingen, hvilket giver en lille bue -effekt på formen på posen. Satin er ikke et ideelt materiale til en håndtaske, men i en kobling, der ikke er beregnet til at blive båret dagligt, afgiver det en smuk glans af elegance. Den violette satin er et fantastisk farvevalg, da det let giver en lille farvetone af farve uden at være svært at matche. Jeg elsker denne kobling. Jeg har ikke brug for det, og jeg gjorde heller ikke til dets Prada -modstykke, men det er en dejlig aftenpose, når du vil klæde den lidt op. Køb gennem netto en porter til $ 450.