En stor glæde familie: Tjek vores Purseforum -medlemmers Epic Chanel Family Bag Portraits

February 21, 2023 By xmyor 0

Masser af ivrige samlere kan attestere, at det at eje en Chanel aldrig er nok. Når de først har fået hænderne på en quiltet skønhed, er det svært at stoppe. Tro ikke på mig? Gå over til Chanel Family Portrait Thread over på vores Purseforum, og du vil hurtigt se, hvad jeg mener.

Når mange af vores TPF -medlemmer bryder seglet, indikerer det, at der kun er meget flere tasker, der kommer. Chanel-afhængigheden er reel, og det er let at blive nedsænket i alle “familieportræt” -stilfotografier af vores medlemmers Chanel-tasker, inklusive begge stykker fra nylige samlinger såvel som vanskelige at finde vintage-scoringer. Vi troede aldrig, at vi ville sige dette, men gør dig klar til at gå tabt i en verden, hvor Chanel -poser ser ud til at være i ubegrænset forsyning. Tjek vores foretrukne Chanel -samlinger nedenfor, og hvis dette stadig ikke tilfredsstiller din Chanel -trang, skal du sørge for at tjekke endnu mere vores forummedlemmers sensationelle samlinger i Chanel Family Portrait Thread!

Hvis du søger at udvide din Chanel -kollektion så meget som disse forum -damer, skal du sørge for at shoppe Chanel -tasker ved hjælp af Shopbop, BlueFly og Vestiaire Collective! Specifikt kan du shoppe nogle af Chanels en masse populære tasker som Chanel Classic -klaffen ($ 3.989) ved hjælp af BlueFly, Chanel 2.55 ($ 3.094) ved hjælp af Vestiaire Collective, Chanel Kid Bag ($ 3.298) ved hjælp af Vestiaire -kollektiv og Chanel Jumbo klassisk klappose ($ 5.500) ved hjælp af ShopBop.

TPF -medlem: Rami00

TPF -medlem: ICYSS

TPF -medlem: Valerka

TPF -medlem: Traceysh

TPF -medlem: ICE24

TPF -medlem: EUS

TPF -medlem: Emerson

TPF -medlem: BLKCLK

TPF -medlem: Hermesick

TPF -medlem: Bobee25

TPF -medlem: Leeoh

TPF -medlem: Chauwall

TPF -medlem: Missyjny

TPF -medlem: Mellymel

TPF -medlem: Binwink

TPF -medlem: Alice26

TPF -medlem: Princessmaggie

TPF -medlem: DextersMom

TPF -medlem: Bubbletrouble

TPF -medlem: Missheo

TPF -medlem: Katzilla

tPF Member: Tigertrixie

tPF Member: Splurger

tPF Member: Mimisupu