Gucci Artisan Travelling Trip

March 14, 2023 By xmyor 0

2011 vil være 90-årsdagen for High-End Home of Gucci. Ud over jubilæet nærmer sig, har Gucci en ny “Forever Now” -kampagne sammen med Gucci Artisan Travelling Trip for at fejre sine traditioner. Gucci’s kunsthåndværkere forlader Firenze, Italien såvel som rejser verden bred for allerførste gang. Artisan Corner Trip dukker op i Amerika den 19. april, hvor den vil forblive åben i to dage på Gucci San Francisco på Stockton Street. Den 22. april flytter hjørnet til Beverly Hills, overholdt af Chicago den 26. april, såvel som dens endelige destination vil være på Gucci 5th Avenue -flagskibet i New York City den 29. april.

Her er grunden til, at du skal inspicere turen, hvis du kan komme til en af ​​de fire byer:
Artiserne afslutter at afslutte berøring af Gucci -tasker i hver butik. Dette er ikke kun en metode til at opdage om Guccis arv såvel som sædvane af kvalitet, men ligeledes en metode til at se nøjagtigt, hvor omhyggelig såvel som praktiske Gucci-kunsthåndværkere er. At være i stand til at have en uddannet kunsthåndværker, der er færdig med at afslutte berøring af en taske, du køber, viser kvaliteten, håndværket såvel som luksuriøsitet i det produkt, du køber.

Alle kan købe en af ​​poserne såvel som at have en Gucci -kunsthåndværkeroverflade til bygningen af ​​posen. Du skal foretage et nyt køb af en af ​​de nye bambus eller nye Pelham -tasker for at få kunsthåndværkerne til at arbejde på din taske i butikken (sammen med nogle små læder store stilarter). Håndværkeren vil håndsømme håndtagene, samle de berømte bambus kvaster, forberede læderstrimler til vævet syning samt håndpræg kundens initialer, hvis de vil. Oven i det, hvis du køber en taske for at få den kunsthåndværker i alt, vil der være en speciel indvendig plaque præget med stedet såvel som datoen for den begivenhed, du deltager i.

Hvis jeg var bosiddende i nogen form for de byer, denne rejse vil stoppe ved, ville dette være en begivenhed, jeg ikke ville gå glip af. For at se en ægte kunstnermetode er deres håndværk ikke anderledes end at se en dygtig danserdans, sanger synger eller enhver type type udøver optræde.