Se efter mindre: Citrus Lucite

March 1, 2023 By xmyor 0

med ting -tilbehøret til Golden Globes Fresh i mit sind, jeg kunne ikke hjælpe med at bruge lidt ekstra tid i aftenposesektionerne på mine yndlings shoppingwebsteder i sidste uge. Her er en ting, jeg lærte (og er afhængig af mig, det er banebrydende): Koblinger koster meget. Det ser typisk ud som om jo mindre de vil have, jo meget mere koster de, og stadig vil jeg have dem alle. Du hørte mig, hver eneste. Hvem kan få nok små, skinnende ting?

Hvis jeg skulle deltage i en begivenhed, der krævede en kuglekjole, ville jeg gerne gå utroligt moderne med mit tilbehør; Min personlige stil er bare ikke særlig pige, og modernitet fungerer typisk som en effektiv balance i ting, der er smukke på en standard eller tydelig måde. Min første impuls ville være at vælge en Charlotte Olympia Pandora Spider -kobling; Lyspigmenteret Lucite med en edderkop på toppen er omtrent så moderne som en aftenpose bliver, men den enkle, standardform indikerer, at den stadig er formel nok til at blive båret til en alvorligt formel begivenhed.

Gør nu ikke min forkert, jeg elsker generelt alt, hvad Charlotte Olympia gør, men Pandora har altid slået mig som for dyrt for det, du får, selv når du overvejer tilføjelse af det lille indsats, der beskytter dine værdigenstande fra nysgerrige øjne, hvis Du vælger så. Med det i tankerne gik jeg og prøvede at finde et billigere alternativ-jeg vidste, at en billigere plastboks måtte være derude et eller andet sted. Selvfølgelig leverer CC Skye Bright Love Lucite en lignende slankt form og valmuefarve til lidt over en fjerdedel af prisen. CC Skye-indstillingen bruger også en dobbeltfarvet teknik-den ene side er tonet orange, den anden gule, og den kommer også i en lyserød og orange kombination. For forskellen i pris tager jeg den.

Charlotte Olympia Pandora Spider Box Clutch
$ 975 ved hjælp af Neiman Marcus

CC Skye Bright Love Lucite Clutch
$ 255 ved hjælp af ShopBop