En taske, to måder: Marc af Marc Jacobs Celebration Woman Tribal Pixie Container Bag

November 8, 2022 By xmyor 0

Mode kan blive lidt vanskelig, når man prøver at blande gode tilbud af stykker med forskellige strukturer såvel som mønstre såvel som for meget bedre eller Værre (vi tror på bedre), struktur såvel som mønster er omkring stedet for nylig. Øjeblikkets mønstre -telefonopkald til stærkt udseende fra hoved til tå, såvel som det kan være en smule skræmmende at prøve såvel som at finde ud af nøjagtigt, hvordan man samler et look sådan på indkøbscentret – faktisk er du virkelig don ‘ Jeg vil forstå nøjagtigt, hvor mange stykker jeg gik med, før jeg valgte dem, du ser ovenfor.

Fordi vi kan lide at være hjælpsomme, har vi sammensat to stærke udseende, en afslappet såvel som klædt, baseret på den ekstremt stilfulde Marc af Marc Jacobs Tribal Pixie Container Bag. En taske, der har så meget karakter, kan være vanskelig at style, men hvis du fokuserer på at integrere ganske tryk såvel som enestående tilbehør, har du på nogen tid på ingen tid.

Tasken
Jeg var ikke sikker på det oprindeligt, men det meget mere, jeg ser på Marc af Marc Jacobs Celebration Woman Tribal Pixie Container Bag, den meget mere jeg kan lide nøjagtigt, hvor spunky såvel som sjovt det er. Det er også den bedste størrelse at bruge til dag eller nat: det vil i form dine grundlæggende elementer til weekendaktiviteter som at købe eller frokost med venner, men det er ikke så godt eller klodset at være ukorrekt om natten. Plus, med en neutral farve såvel som gunmetal -hardware, gjorde folket på Marc af Marc Jacobs en stor opgave, der regerede i det, der kunne have været et overdrevent sprudlende design. Få med ShopBop for $ 398.

Nu videre til udseendet:

Afslappet
Roberto Cavalli trykte Silk Kaftan: Dette er muligvis ikke den allerførste top, du ser på for et afslappet tøj, men mode handler om at overveje vores forestillinger om tryk såvel som struktur for nylig. Hvorfor kan ikke noget så smukt som dette bruges i løbet af dagen? Der er ingen god grund, især hvis det er stylet korrekt. Den maleriske farvekombination giver dig en million farver at arbejde med, men i køb til kjole skal du lade denne kaftan tale for sig selv uden at lægge det livlige tilbehør. Få med Net-A-Porter for $ 815.

Paige Denim Jimmy Jimmy 2 Jean Short: Hvis der er en meget bedre metode til at lave en klædt top afslappet end ved at parre den med Jean Shorts, kan jeg bestemt ikke tro på det. Det væsentlige nedmarked har endt med at være noget af et mode -ramt denne sæson, såvel som de er en bedste folie til en flydende, girly top. Jeg kan godt lide et mørkt vaskeri for at holde dit look high-end, såvel som dette specifikke par kan bruges som en mansjet kort kort eller rullet ned som et par midt-lårafskæringer. Jeg ville rulle dem op for at sikre, at de bare kiggede ud under Cavalli Kaftan. Få med ShopBop for $ 129.

Jeffrey Campbell Nena Sandaler: Jeg er ikke meget fan af sorte sandaler til sommeren, så jeg gik til fantastiske længder for ikke De ville begge give mening i sammenhæng med tøjet. I betragtning af at Gunmetal-hardware på posen er så fremtrædende, er den lignende pistoloverflade på disse næsten alle metal-flade sandaler næsten et tydeligt valg. Du parrer måske skoene såvel som posen med næsten enhver form for påklædning såvel som stadig er OK, men metalen koordinerer godt med nogle af Kaftans mørkere nuancer. Få med Nordstrom for $ 99,95.

CC Skye Pavé Pyramid Stud øreringe: Med så stærke udsagn i tasken såvel som toppen kræver du virkelig ikke noget, men lidt bling på ørerne for et dagtimerne. At holde formen grundlæggende såvel som moderne holder udseendet ung. Få med ShopBop for $ 150.

Aften
3.1 Phillip Lim Trykte silkekjole: Jeg kan ikke engang fortælle dig nøjagtigt, hvordan jeg er som jeg er med det spredte malingsmønster i denne kjole. Ikke kun er det grundigt såvel som helt moderne, men områderne simulerer hardware i vores taske såvel som farverne giver os tonsvis af motivation til tilbehør. Når en kjole hovedsageligt er mørk, er den allerbedste teknik til et fremtrædende ensemble at vælge accentfarver fra mønsteret samt trække dem ud for stærke sko såvel som smykker. Få med Net-A-Porter for $ 650.

Yves Saint Laurent Agat mindsker øreringe: Chunky mode smykker med gode karakterer af karakter vil give dig meget mere komplimenter end noget andet i din garderobe, jeg forstår, at faktisk, såvel som den lyse lilla rå sten i disse YSL -øreringe er den slags Det vil få dig til at bære dit hår op på nogen måde tidspunkter for at få maksimal eksponering. De er så livlige, at jeg også vil udvikle et påklædning omkring dem, men det er en troet på en anden dag. Få med Saks for $ 295.

Elizabeth såvel som James Mason Suede Platform Pumps: Denne chartreuse -farve er min foretrukne af øjeblikket, såvel som at sætte den på en ruskindpumpe med en arkitektonisk platform er ret mucH En utrolig beslutning fra hvem der skabte disse. De lyser op på tøjet betydeligt, så godt jeg kan se dem blive parret med hvad som helst fra denne kjole til et par super-mørke tynde denim såvel som en neutral top. Chartreuse -platforme vil gøre ganske meget enhver form for påklædning såvel som moderne. Få med ShopBop for $ 350.

Dannijo Frankie Cuff: Denne manchet kan virkelig virkelig i form i enten godt i enten påklædning (og generelt ethvert tøj i mit skab), men jeg lægger det med aftenens udseende, da alle vil have lidt mere modesmykker om natten såvel som det Binder farven på posens hardware med resten af tøjet. Armbåndet er enormt såvel som åbenlyst uden at være også meget bling. Få med ShopBop for $ 430.