Trendalarm: Fox Tails

November 1, 2022 By xmyor 0

Delegeret højre: Henry Beguelin Croc præget bære med Fox Tail Charm, $ 1645. Gucci Smilla Top Handle, $ 5200. Henry Beguelin Fox Comprehensive Tote, $ 1520. Alt ved hjælp af Neiman Marcus.

Jeg husker et par sæsoner tilbage, da Louis Vuitton debuterede aftagelige rævhaler på foråret 2010 -landingsbanen såvel som alle kastede en form over nøjagtigt, hvor fjollede såvel som klæbrige såvel som urimelige de var. Nå, det er et år såvel som en halv senere såvel som nu ser det ud til, at Vuitton såvel som Marc Jacobs, da igen var meget mere end et fuldt kalenderår foran kurven. Det er kommet til det punkt, at jeg ikke sætter spørgsmålstegn ved brandets vision mere; Hvis Vuitton opretter en taske, jeg ikke kan lide, formoder jeg bare, at jeg endnu ikke er avanceret tilstrækkelig til at forstå dens glans.

Og det kan have været tilfældet, hvis branchens uventede accept af Fox Tail -tilbehør er nogen form for indikation. Både Gucci såvel som Henry Beguelin har skabt poser dekoreret med haler (eller haleagtige furballs) til efteråret 2011, såvel som Gucci vil tilbyde dig en løs hale-appel til også at tilføje til enhver form for taske i din samling. Uventet ser Louis Vuitton ud som om det var på noget. Vil du bære denne tendens? Hvad hvis “rævhalen” var faux? Oftest er jeg jaloux på, at Megs valgte en af ​​de varme lyserøde Vuitton appellerer et par sæsoner tilbage så godt som jeg ikke gjorde. Hvis nogen form for jer mennesker ser et kunstigt valg derude, så fortæl os det.

Henry Beguelin Croc-Embossed Carry med Fox Charm, $ 1645 ved hjælp af Neiman Marcus

Gucci Smilla Top Handle, $ 5200 ved hjælp af Neiman Marcus

Henry Beguelin Fox Comprehensive Tote, $ 1520 ved hjælp af Neiman Marcus

Gucci Fur Charm, $ 590 ved hjælp af Neiman Marcus