Hvad vil du gerne se fra os i løbet af denne tid?

January 18, 2023 By xmyor 0

Når jeg sidder lige her fra komforten i mit ungdomshjem, er jeg næsten et tab for ord. For en måned siden, endda for to uger siden, hvem kunne have forestillet os, at vi ville bo midt i en ægte pandemi? På søndag forlod jeg NYC for forstæderne til selvkvarantin såvel som hjælp til at gøre min del for at stoppe spredningen af ​​Covid-19. Da jeg kørte over Williamsburg -broen og forlod min værdifulde New York City, det sted, jeg er stolt af at telefonopkald hjem, så jeg byen Skyline forsvinde bag mig, så godt jeg forstod, at livet, som vi forstår, aldrig ville være det samme. Der ville kun være livet før coronavirus såvel som livet efter.

Når vi lever i limboen, der er coronavirus, føles det som om verden er blevet sat på vent. Socialisering er stoppet, butikker, restauranter såvel som anden forretning er lukket ned, såvel som på trods af sandheden, at dette hele er ekstremt reelt, er der tidspunkter, hvor jeg har lyst til at leve i en vekslende virkelighed. Fra nogen, der normalt er ret artikuleret, komponerer jeg trods alt, jeg har opdaget, at jeg ikke har opdaget, at jeg ikke kan forklare, hvad der foregår. Jeg gentager fortsat ordet sindssyg til dem omkring mig – det er det eneste ord, jeg kan bruge til at forklare, hvad der sker. Hvad der foregår i verden lige nu er virkelig sindssyg.

Megs delte sine tanker om coronavirus også tidligere i denne uge såvel som som hun sagde, vi er alle sammen i dette. Vi er lige her for dig, når vi navigerer i verden lige nu, vi vil gøre vores fineste for at tjene dig, vores loyale samfund. Så i dag vil vi gerne have, at du efterlader os en kommentar såvel som at lade os forstå, hvad du gerne vil se fra os i de kommende uger såvel som måneder. Vi åbnede diskussionen lidt tidligere i denne uge, men vi vil gerne høre fra flere af dig! Så hvis der er noget i specifikt, vil du gerne se mere af (eller mindre!), Vær venlig at mindske os en note nedenfor. Bliv risikofri såvel som pas på dine husholdninger i løbet af denne tid.