Valentino Raised-Rose Tote

January 8, 2023 By xmyor 0

først, ting først: Amanda vil dræbe mig for at skrive om denne taske, før hun gør det. OK, nu, hvor jeg har udtalt, hvad du punglog -læsere måske allerede ved, kan jeg flytte på.

Så snart jeg så denne Valentino Raised-Rose Tote, vidste jeg, at jeg var nødt til at skrive om det. Jeg mener, se på det! Det er sådan et udsagnsstykke. Normalt tænker jeg på aftenposer for at være meget mere “udsagnsstykke-y” end større poser. Men denne gang, lad os kalde en spade en spade såvel som enig i, at det er et udsagnsstykke. Hvis du når ind i dit skab såvel som kommer ud med denne taske som den, du skal bære, forstår du, at du afgiver en erklæring – en moderigtig erklæring.

Jeg elsker virkelig denne taske så meget, at jeg allerede har mentalt planlagt tøj, som jeg ville medbringe denne taske med. Det er simpelthen smukt. Ja, den hævede tonale kronbladdetaljer er i dit ansigt, men det er poenget. Som jeg allerede har nævnt, er denne taske beregnet til at afgive en erklæring såvel som den bestemt gør. Der er absolut ingen måde, at du måske går nogen steder uden at nogen stirrer og/eller kommenterer denne taske. Jeg elsker den nøgne skinnende Napa -læder, sølvhardware samt spændt tag på stropper. Det er klart, at du ville kræve at parre denne taske med et tøj, der er temmelig undervurderet, så du kan lade posen tale, men det er muligt. Jeg er bare så begejstret over at se Valentino kapitalisere på en stadigt populær stil såvel som at tage den til næste niveau. Køb gennem Bergdorf Goodman for $ 1595.