Marc Jacobs Iggy skuldertaske

November 21, 2022 By xmyor 0

Nu er dette en overraskelse. En efterårspose helt blottet for studs? Men det er sandt. Den eneste antydning af rockeren på denne Marc Jacobs Iggy skuldertaske er den ret beroligede kædeledstrop. Men det er ikke grunden til, at jeg blev tiltrukket af denne taske, som jeg indrømmer, er en alt-eller-intet taske, en kærlighed-det eller had-det-taske.

Nej, jeg kan godt lide det til den unikke lilla og tealfarve, der øges af det quiltede Python -design. Jeg kan mest lide den lilla farve, fordi jeg er en enorm fan af lilla håndtasker. Jeg kan også godt lide, når jeg ser farverige tasker, for så ofte er poser i mørkere farver- lyse trækker blot øjet til posen. Plus, er det ikke den lille lås på fronten bare sød?

Den eneste klage, jeg har (om posen, ikke låsen) er længden af ​​kædestroppen. Det er så kort, at det ser ud til at være ude af forhold i betragtning af posens størrelse. Hvis det kun havde lidt meget mere længde, ville man være i stand til at slynge det komfortabelt over skulderen. Det ser ud til, at det er lidt til kort efter en rem at gøre det; Medmindre hvis posen slapper tilstrækkeligt. Man kan håbe! Køb via Saks for $ 1.295.