Kate Moss til Longchamp Zebra Pony Polonchon Gloste Carry

February 3, 2023 By xmyor 0

Kate Moss, Purse Designer? Det er hvad Longchamp ser ud til at tænke. Den mangeårige aftale med det franske brand har for nylig debuteret en mini-samling af hendes egen under deres label, såvel som jeg tror, ​​at hendes punge fuldstændigt demonstrerer et vigtigt modeprincip: ikke alle, der har fremragende personlig stil, er udskåret til at være en designer.

Selvfølgelig er det tvivlsomt nøjagtigt, hvor meget involvering Moss virkelig havde i poser som Kate Moss til Longchamp Zebra Pony Polonchon Gloste, men uanset hvad er de ikke så imponerende. Det er ikke det, at de er dårlige, men de mangler næsten lige karakter til endda at være bemærkelsesværdige, var der ikke et berømt navn knyttet. På en eller anden måde ser selv dette zebra -tryk lidt kedeligt ud.

Jeg håbede, at Moss ville bringe nogle friske lynlås til den noget faste, traditionelle linje, men bortset fra dette bit leopardnummer, er de fleste af poserne faste læderduffler såvel som hoboer. De ser veludførte såvel som lidt luksuriøse, men de er ikke noget, som Longchamp (eller enhver form for taske linje) ikke kunne have produceret uden Supermodel’s hjælp.

Selvom de havde gjort det på egen hånd såvel som bare at sætte hende i annoncerne, ville jeg sandsynligvis ikke tale om poserne overhovedet. Jeg kan se, hvad du gjorde der, Longchamp. Køb med Luisa via Roma for $ 1583.