Marc Jacobs XL Quilting Carry Bag

October 8, 2022 By xmyor 0

Lad os få en ting ryddet op, før vi begynder: Hvis hele Marc Jacobs/Chanel “lighed” -problem Vær udgivelsen (eller posen) for dig. Hvis bevillingen af ​​quiltet læder såvel som kæder rammer dig som meget mere af en blinkende hyldest end en ud-og-ud ripoff, skal du fortsætte med at læse. Uanset hvad, hvis du kommer til slutningen af ​​denne udgivelse såvel som føler dig lidt stabb, skal du ikke sige, at jeg ikke advarede dig.

For dem af jer, der graver Jacobs ‘Chanel-ReMiniscent håndtasker, er nyheden om, at han nu laver den stadigt populære “den single” minibag i ikke-så-mini-størrelser, sandsynligvis velkomstnyheder. En af de nye tasker er Marc Jacobs XL Quilting Carry Pose, såvel som navnet ville antyde, at den er overordnet for enkelhed med daglig brug. Åh, en ting til at påpege: Det koster et par grand mindre end en Chanel Jumbo traditionel klap.

Et øjeblik troede jeg på at omdanne dette til et “kig efter mindre, hvis du vil bruge et beløb, der simpelthen er asinine i stedet for helt skandaløst” indlæg, men titlen virker overdrevent ordret, synes du ikke? Så i stedet, lad os prøve såvel som at undersøge denne taske på sine egne fordele, som er betydelige.

For det første har det noget, som alle Chanel-kædestroppsposerne mangler: et læderindsats på den administration, der hjælper posen, der ikke grave i din hud eller glider ud af din skulder. Jeg har opdaget, at et fladt stykke læder hurtigt er den mest praktiske såvel som en behagelig metode til at medbringe en taske, såvel som selvom det bryder op i kæden, kan jeg tilgive det æstetiske tab til fordel for posens praktiske gevinst. Du skal trods alt være i stand til at bruge en taske for at den skal være fabelagtig. Det har ligeledes lommer stashet lige her såvel som der såvel som et let foring for enkelhed i brug, men posens fineste funktion er uden tvivl dens pris. Få med Saks for $ 795.