Purseblog Beauty: Fem værktøjer til at have i din sommer -charme Arsenal

October 16, 2022 By xmyor 0

Hver sæson har sine egne charmeudfordringer, såvel som vi sveder vores metode til sommer, du er sandsynligvis genopdød alt det krusede hår såvel som uhyggelige fødder Den kølige vejrforhold lader os ikke huske om i et stykke tid. I et forsøg på at hjælpe dig med at løse dine problemer (som ligeledes er vores problemer), gjorde vi en smule forskningsundersøgelse såvel som kom med fem vigtige værktøjer til at hjælpe dig med at se din fineste op indtil Labor Day. Vi har dig dækket fra hoved til tå.

Bliss Slimulator
$ 22 gennem Macy’s
Hør mig ud på denne. Du vil ikke være i stand til at se resultaterne med det samme, men stimulerende cirkulation har en hel greb af hudfordele, der akkumuleres over tid, såvel som denne ting er enorm tilstrækkelig til at gøre hele kroppen ganske hurtigt. Plus, det føles godt.

Clarisonic Pedi Sonic Foot Transformation
$ 199 gennem Macy’s
Sommeren er vanskelig, da det er den sværeste sæson på dine fødder såvel som ligeledes sæsonen, hvor du er interesseret i, hvordan dine fødder ser mest ud. Dette sæt renser, eksfolierer såvel som beroligende.

Deborah Lippmann Cuticle Pusher samt Cuticle Nipper
$ 48 gennem Net-A-Porter
At holde dine neglebånd i kø såvel som frisk trimmet får dine hjemmepedikyr til at se meget mere ekspert såvel som varer meget længere.