RHOC: “Jeg har været millionær i år og år og år.”

January 12, 2023 By xmyor 0

De mest interessante Real Housewives -episoder har et slags centralt spørgsmål, og i går aftes handlede om begrænsningerne i reality -tv -alliancer. I hvilket omfang kan du forvente, at dine venner og kaste kammerater kæmper for dine slag? I et forfulgt opsætning, hvor alle skal socialisere sig med alle andre, hvor involverede kan nogen forvente, at tredjepart bliver i konflikter, der ikke direkte vedrører dem? I går aftes var alle utilfredse med alle andres ideer om disse spørgsmål, og resultatet var temmelig eksplosivt.

Episoden begyndte med, at Kelly gik over til Tamras hus (med en smuk Python Chanel -taske) for at diskutere argumentet med Shannon og kort parodierne japanske talende stemmer. De berørte også den ondskabsfulde gæst fra Brunette Party, Whatsherface, der antydede, at Kelly dybest set er en prostitueret (eller måske bogstaveligt talt en prostitueret, afhængigt af hvor generøs du vil være). Kelly gifte sig faktisk med Rich, men vi fandt ud af i den sidste episode, at Whatsherface er frisk skilt fra at gifte sig med Rich, så jeg er ikke sikker på, hvor hun ser den store sondring i deres respektive metoder til økonomisk solvens.

Over ved Vickis hus spiste hun og Briana frokost og talte om penge. Briana er måske den mest normale person i hele konstellationen af ​​Bravolebrities, og hun bekymrede sig højt over en meget normal ting: at udtømme sin families hele besparelse på $ 50.000 for at renovere det hjem, de er ved at flytte ind i. Vicki, der minder os alle om, hvor chokerende det er, at hun har en så veljusteret datter, ændrede emnet for at overveje, om hun skulle købe en båd eller ej. (Køb ikke en båd. De er pengehuller, du ikke engang bruger så ofte.)

Hele pointen med denne episode var selvfølgelig festen i slutningen og kampen, der skete under den, men vi var nødt til at komme igennem nogle partiplanlægningsmaskiner for at komme dertil. I løbet af den sidste episode bad Meghan Tamra om at invitere Vicki til festen, men i går aftes kaldte Meghan og hendes hormoner (eller måske bare Meghan og hendes personlighed) kaldet Tamra for at fortælle hende, at det var uhøfligt af hende at invitere Vicki, og hun skulle være ubudne ; Hvis Tamra ikke overholdt, planlagde Meghan at blive hjemme og tage en lur. Tamra, der viser den enorme modenhed, hun har opnået under sin virkelige husmødre, på en eller anden måde formåede ikke at fortælle Meghan, at hun var en dramatisk, selvmodsigende psyko.

Senere gik Meghan til en læge, der så ud til at specialisere sig i den ting, som far gør, hvor de presser trykpunkterne på siderne af dit knæ, mens du ikke er opmærksom i bilen. Tamra og Shannon blev også realiseret ved denne udnævnelse for yderligere at diskutere det kommende parti, og da det blev besluttet, at Vickis invitation faktisk ville forblive udvidet, havde Shannon et lille raserianfald om, hvordan alliancen ikke stod stærk i lyset af det onde. Nogen burde sandsynligvis minde Shannon om, at de alle er kontraktmæssigt forpligtet til at optræde sammen på showet og derfor lejlighedsvis skal være i det samme rum med hinanden, men hvis nogen gjorde det, ville hun sandsynligvis bare smække til sin mand om det. I den næste scene blev Shannon vred på Tamra på grund af hendes forsøg på at forblive neutral over den ekstremt åbenlyse Kelly -opsætning på 70’erne. Den alternative titel på denne episode kunne have været den, hvor alle bliver vrede på Tamra uden grund.

I mellemtiden gik Vicki til Kelly’s hus for at arbejde på sin egen alliance og kunne i processen ikke operere både en boligelevator og en plastisk peberfabrik. Vickis support får ikke Kelly til at se så stor ud, men det er nødvendigt at have kastet kammerater til at partneren for disse typer pre-fight-samtaler, og Kelly er ny, og ingen andre ønsker at samarbejde med Vicki. Således mødtes de for at spise et dårligt kogt måltid og lytte til Kelly -tale om ærekrænkelse og sagsøge Whatsherface for at sprede løgne, hvilket var et tema i hele episoden. For hvad det er værd, er det næsten umuligt at vinde en retssag for ærekrænkelse, når du er en offentlig figur, som realitystjerner er, men det ville ikke nødvendigvis forhindre Kelly i behandle.

De fik dem til at forlade deres sko uden for rummet på den japanske restaurant, og hvis jeg var Tamra, ville jeg have været lidt nervøs, en anden spisestue kunne gribe mine Louboutins på vej forbi og have visioner om Carrie Bradshaws mistede Manolos -dans i mit hoved . Kelly, som det er hendes måde, havde den samme tanke og gav udtryk for den frygt højt for en medarbejder. Som Tamra senere påpegede i episoden, var hun Kelly i et for nylig tidligere liv, og de to interaktioner ryg mod ryggen kørte virkelig det punkt hjem, i eftertid. Jeg er ikke sikker på, om Tamra ville sige, at Real Housewives var et redskab til hendes egen personlige vækst, men jeg håber, det kan være for Kelly’s.

Det første tegn på strid på partiet var ved omtale af Tamras psykiske ven, der forudsagde sidste sæson, at Brooks hele kræft thiNg var en fidus. En person ved det nævnte bord, der ville have ham til Beverly Hills. Jeg ved, at du ikke kan genskabe en ikonisk begivenhed i popkulturhistorie som den, men forbandet, jeg vil gerne se dem prøve det.

Sikringen til nattens opblæsning (på toppen af ​​en flok alkohol, som altid skulle antydes på disse sammenkomster) var Meghan, der spurgte Kelly, hvordan hendes frokost med Shannon var gået, hvilket er en så åbenlys måde at starte en kamp, ​​som det næsten syntes Som en producent sendte Meghan ind med eksplicitte instruktioner for at bringe det op. Efter først at have insisteret på, at det var helt fint, lancerede Kelly i en delvist nonsensisk beruset løb om hendes uddannelsesmæssige baggrund og sexarbejde, kaldet Shannon A C U næste tirsdag og derefter kaldte Tamra One også, da hun interagerede for at minde hende om, at folk, der løber deres mund, skulle forvente det samme til gengæld. Kelly nævner hendes vredeudgaver meget, og selvom vi helt sikkert har set hende blive gale før, var det i situationer, hvor andre mennesker også var klar til at kæmpe. I går aftes vippede Kelly dybest set ud på egen hånd.

Kelly var dog ikke den eneste person, der mistede det – hun var bare den første. Efter at Kelly sprang ud ved Shannon og Tamra, klatrede Heather ud under det traditionelle bord på sit-i-gulvet og mistede sindet. Det var et udbrud næsten lige så bisarr som Kelly’s, især når du overvejer, hvor vigtigt det ser ud til at Heather altid ser kontrolleret ud og sammensættes. Hun forsøgte endda at sparke Kelly ud af festen, hvilket ikke virkede, fordi Heather ikke var blandt partiets værter og derfor manglede hoppende privilegier. Da denne indsats mislykkedes, sparkede hun sig selv ud af festen og græd på telefonen til sin mand hele vejen hjem. Det var den slags nedsmeltning, du har, når der er andre ting, du faktisk ønsker at narre ud om, men fordi Heather arbejder hårdt for at virke roligt og tilfreds med livet, hvem ved hvad den større motivation faktisk var? Hvis ikke andet, er jeg glad for, at hun kastede en “Du er ikke rigtig ked af det, og vi ved alle det, men uanset hvad det er fint” ved Vicki på vej ud af døren.

Efter at Heather var tilbage, gik Tamra omkring det diplomatiske arbejde med at berolige alle, hvilket var, da hun nævnte for Shannon, hvor meget af hendes gamle, ulykkeligt gift selv hun ser i Kelly. Tamras forklaring af hendes egne vrede udbrud i tidligere sæsoner gav mening, og hendes gamle situation lyder ikke så anderledes end Kelly’s nuværende, især når du husker, at Kelly’s mand satte et stort økonomisk pres på hende for at forhindre hende i at skille ham. Hvis jeg var Kelly, ville jeg sandsynligvis også være uforudsigeligt rasende i upassende retninger. Shannon købte selvfølgelig ikke det, men Shannon elsker intet andet end at føle sig personligt bekymret over nogens opførsel.

Mens det foregik, gjorde Kelly det, som folk vil eksplosive vredeproblemer, ofte gør: hun roede sig hurtigt ned og forventede, at alt skulle være fint. Hun undskyldte for bandeord som selvfølgelig, at det var en latterlig ting at gøre, og kom derefter tilbage til at drikke, gøre det sjovt (jeg er ked af det, “efterligning”) Heather i processen. Tamra forsøgte at afskrække Kelly fra at gøre det uden at blive for involveret, og selvom det var den forsigtige ting at gøre, vil det at spille hegnet sandsynligvis ikke være en sikker position for hende (eller nogen anden) for meget længere.