Få sæsonens mest afslappede look med 10 utroligt gode sneakers såvel som deres bedste pungpar

October 31, 2022 By xmyor 0

for et par år siden, halvdelen af ​​modemarkedet tog samtidig en beslutning, det ønskede at bære lejligheder. For dem af os, der stadig har arbejdende nerver i vores fødder såvel som kalve, var dette en gave: det er fantastisk at være i stand til at være komfortabel såvel som at føle dig som om du giver dig selv godt på nøjagtigt samme tid. Denne accept af lejligheder er gået langt ud over en Daincy Ballet Flat eller stilfuld gladiatorsandal – dog – markedet til sidst kom til at omfavne sneakers, som har været en del af Streetwear -kulturen i årtier. Hallelujah.

I de mellemliggende år har jeg endt med at være noget af et sneakerhead. En sportsskade fra min ungdom såvel som min ekspertinddragelse på modemarkedet gjorde chancen for at investere i nogle virkelig seje, virkelig behagelige sko såvel som appellerer til at gå videre, såvel som nu har jeg så mange af dem linjer en af ​​de Vægge i mit soveværelse ud over at fylde min underlag opbevaring. (Og det er kun dem, der ikke er værdifulde tilstrækkelige til at blive opbevaret i deres originale kasser.) Begivenhederne, som jeg ikke bærer sneakers, er få så godt så langt imellem, såvel som det indikerer, at jeg har fået ganske gode Ved at parre dem med enhver form for tænkelige tøj. Naturligvis er denne facilitet forlænget til poser.

Jeg vil have, at jer alle skal være så behagelige såvel som elegante i efteråret som muligt, så hvis du stadig ikke er lidt sikker på, hvordan du integrerer sneakers i din garderobe uden at føle, at du lige kom fra gymnastiksalen, skal du inspicere en vis støtte Nedenfor for en masse forskellige æstetik.

Chloé Drew Bag
$ 1.950 ved hjælp af Nordstrom
New Balance 620 kapsel kerne sneakers
$ 75 ved hjælp af Metropolitan Outfitters
New Balance gør et par af de allerbedste grå nuancer i sneakerspelet, såvel som de alle ville se fremragende ud med denne dybe blå Chloé -taske.

Fendi dotcom taske
$ 3.050 ved hjælp af Nordstrom
Nike tennis traditionelle ultra sneakers
$ 150 ved hjælp af Net-A-Porter
En Fendi-taske skal have en sneakerparring, der går lidt ud over solide farver, såvel som de grå-hvide polka-prikker på dette par Nikes koordinerer godt med Dotcoms kontrasterende Python-stropp.

Givenchy Antigona
2.280 $ ved hjælp af Net-A-Porter
Adidas Originals superstjerne sneakers
$ 80 ved hjælp af Net-A-Porter
Dette er den 22 år gamle såvel som Instagram -populære startpakke, men udseendet fungerer også langt ud over den æstetiske undergruppe.

Loewe Puzzle Bag
$ 2.850 ved hjælp af Net-A-Porter
Puma hårde udstråler sneakers
$ 100 ved hjælp af Nordstrom
Disse sneakers ser forfærdelige ud på alle de lagerbilleder, jeg opdagede af dem, men jeg har set dem på mange mennesker i ægte liv såvel som de altid ser ekstremt gode ud og futuristiske. Den eneste metode til at gøre dem retfærdighed er at parre dem med en pose med nøjagtigt samme fremadstormende kaliber.

Mansur Gavriel Woman Bag
$ 1.195 ved hjælp af Nordstrom
Nike air max thea ultra premium sneakers
$ 130 ved hjælp af Nike
Pink såvel som Bourgogne er en af ​​mine foretrukne farvekombinationer, såvel som disse to stykker sammen er cool-girl-weekenden perfektion.

Mark Cross Laura Bag
$ 1.895 ved hjælp af Net-A-Porter
Gucci Ace sneakers
$ 695 ved hjælp af Gucci
En sølvpose er den bedste folie til disse over-the-top spark: Det er en neutral farveindstilling, der stadig står så meget som en erklæringssko’s personlighed.

Prada Bibliotheque Tote
$ 3.580 ved hjælp af Net-A-Porter
Alaïa laserskårne sneakers
$ 950 ved hjælp af Net-A-Porter
Hvis du vil gå den avancerede sneakerrute, er denne sprøde taske såvel som sko-kombination omtrent så elegant, som den bliver.

Prada Corsaire Bag
2.440 $ ved hjælp af Net-A-Porter
VANS SK8-HI Slim Sneakers
$ 75 ved hjælp af Nordstrom
Vi anbefaler ikke, at du tager en splinterny Prada -sadelpose til skateparken, men hvis du skulle til det, ved jeg, at dette måske kunne stå så meget som opgaven.

Rækket binder knude hobo
$ 1.190 ved hjælp af Neiman Marcus
Converse Chuck Taylor All Star Leather Low Top Sneakers
$ 65 ved hjælp af Nike
Olsen-tvillingerne havde en stor indflydelse på at bringe Birkenstock tilbage, så vi forstår, at de har en ting til klassisk, behagelig, ret billig fodtøj. Vi mener, at de især ville godkende denne minimalistiske parring.

Valentino rockstud lille taske
$ 1.295 ved hjælp af Net-A-Porter
Almindelige job achilles ruskind sneakers
$ 410 ved hjælp af Net-A-Porter
Hvis din personlige stil skæver mod femme, ville denne kombination se charmerende ud med en flydende bitkjole.