Spørg Purseblog: Hvad skal jeg få til min første designerpose?

December 9, 2022 By xmyor 0

Hej! Mit navn er Kerri og jeg er 20 år gammel. I den længste tid (næsten halvandet år nu!) Har jeg ønsket at købe min helt egen luksushåndtaske, men har kontinuerligt været fast i, hvordan jeg starter min samling.

Da jeg er universitetsstuderende og ikke er i stand til at arbejde meget i hele skoleåret, tager det et stykke tid for mig at spare penge. Nu hvor mit forårssemester er ved at ende, og jeg arbejder hele sommeren, tror jeg, jeg måske kan købe min allerførste luksushåndtaske!

Jeg er revet mellem hvilken taske jeg skal få, da jeg er meget i Louis Vuitton Speedy 25/30, Balenciaga Classic First, Prada Saffiano Lux Tote og Chanel Mini -klapposen. Har du noget råd om, hvad jeg skal starte med? Jeg har ikke holdt nogen af ​​dem før, så jeg planlægger at gå en gang i sommer. Jeg er tættere på at være i stand til at få LV hurtig (og muligvis Balenciaga) end Chanel Mini -klappen.

Jeg ville virkelig, virkelig elske din hjælp. Jeg har haft en passion for punge lige siden jeg var omkring 6, og dit websted og forum har fået mig til at forelske mig endnu mere. Gud ved kun, hvor mange anmeldelser jeg har set på YouTube om hver taske!

Jeg håber at høre tilbage fra dig, og tak igen for altid at gøre min dag bedre!

Kerri,

Tak så meget for de utroligt venlige ord om vores side. Jeg har følt mig utrolig heldig at have en så fantastisk gruppe af læsere, der følger med, og det er blevet en stor håndtaskeelskende familie gennem alle årene. Jeg er så glad for at have dig med på turen!

Da jeg var 20, størknede jeg virkelig min kærlighed til luksushåndtasker, og lige omkring den tid begyndte jeg Purseblog og Purseforum med Vlad. Jeg brugte så meget tid, ligesom dig, forsøgte at beslutte mit første køb af luksuspose og gemte i et stykke tid. Min var Fendi -spionposen. Jeg fik tasken til jul fra mine forældre, og den var i højden af ​​it-pag-tider, hvilket førte mig til kun at falde videre. Jeg var så tilfreds med den taske og elsker den stadig, men den var mere trendy end en klassiker, og for din første designerpose vil du bestemt have en klassiker.

Så lad mig give dig fordele og ulemper for hver af de poser, du viser ovenfor som muligheder, og fortæl dig, hvilken taske min stemme går til. Du skal bestemt tage nogen tid på at tjekke poserne ud personligt for at se, hvilket passer bedst til din personlighed og føles bedst på dig.

Louis Vuitton Speedy 25/30
$ 950+ via Louis Vuitton

Nogle kan blive overrasket, men jeg synes ikke, du skulle få denne taske. Ja, det er en klassiker og vil for evigt have et sted som en af ​​de mest kendte designerposer gennem tidene. Mange piger starter deres samlinger denne nøjagtige Louis Vuitton -taske, og det er ikke et dårligt valg, men denne taske er svært at bruge som en hverdagspose. Jeg har et par Speedys, inklusive 30 cm -versionen.

Posen mister sin form, når du begynder at fylde den op, og mens du kan købe en taskeformer, ser jeg bare ikke behovet. Det er også et mørkt interiør får indersiden til at føle sig som en bundløs pit. Jeg kan sjældent finde, hvad jeg har brug for i denne taske, og på grund af formen ser det ud til at være værre end andre tasker. Der er Speedys, der følger med en skulderrem, og hvis du ender med at få en hurtig, anbefaler jeg stærkt en skulderrem. Håndtagene er korte, og du kan kile denne taske ind i kernen i din arm, men den bliver hurtigt supertunge, og du vil til sidst ende irriteret.

Med alt det, der er sagt, er der stadig mange grunde til, at du skal eje en Louis Vuitton Speedy på et tidspunkt i dit liv!

Balenciaga Classic først
$ 1.685 via Balenciaga

Kan jeg overbevise dig om at få en Balenciaga City -taske? Det er her min stemme går for dig! Du er ung og Balenciaga fungerer så godt for den yngre skare og overgår let, når du bliver ældre. Jeg kan ikke tale meget nok om mine Balenciaga -tasker, og prisen er stadig virkelig OK for en designerpose. Jeg ved, at byen koster mere end den første, men den første er mindre og ender med at fungere bedst til afslappet brug eller weekendstøj. Hvis du er kortere, kan det fungere OK til daglig brug, men jeg synes, byen er perfekt.

Dette er din første designerpose, du vil være i stand til at bruge den typisk og i lang tid. Balenciaga City -tasken er dejlig, og selvom jeg synes, skulderremmen er for kort, synes andre at synes, den er perfekt i størrelse. Jeg er 5’11, så det får tasker, der passer til mig, ser meget anderledes ud end en person, der er væsentligt kortere, men Amanda er 5’6 og foretrækker også byen.

Balenciaga tilbyder så mange farver og læderalderen godt med tiden. I think if you went with a Balenciaga bag you will be so happy. So Balenciaga gets my vote.

Prada Saffiano Lux Tote
$1,990 via Bergdorf Goodman

Don’t get me wrong, I love the Prada Lux Tote, but I think it has more of a work bag or ladylike vibe than a 20 year old in college vibe. If you are super preppy and this is what lures you in, by all means go for it, but if you are similar to how I was in college you may end up feeling like thistaske er for fancy.

Prada Lux-tote fotograferer ekstremt godt, og jeg er sikker på, at du har set fantastiske fotos af det overalt i Instagram, og jeg benægter ikke posens skønhed, men jeg tror for din første taske, vil du have noget lidt mere lagt- tilbage. Men hvis du elsker strukturen og linjerne, er der så mange farveindstillinger og størrelser i denne taske. Jeg vil have, at ca. 10 af dem skal være ærlige.

Chanel lille klassisk klap taske
$ 4.700 via Chanel

Chanel -klapposen er omtrent så tidløs, som de kommer. Jeg elsker denne taske, og hvis jeg fik den som min første designerpose, ville jeg have været så glad. Jeg var ikke klar over, hvor meget jeg ville ende med at lide Chanel -tasker, jeg endte ikke med at føle mig trukket til dem før senere i mine besættende dage. Den lille klassiske klap, der er 5,7 ″ x 9,3 ″ x 2,6 ″, koster $ 4.700. Det er en dyr taske.

Til forsvar for prisen, hvis du fik denne Chanel -taske som din første, ville du værdsætte den resten af ​​dit liv. Måske en dag ville du have en datter, du kunne videregive den til. Men jeg ved ikke, at du ville bruge det så meget, og hvis du er noget som mig, er du måske lidt bange for at bære det ofte.

Generelt har du plukket fantastiske tasker, som du kan lide, og du kan ikke gå galt. Men jeg synes, din første taske ikke kun skal være en taske, du elsker, men også en taske, du planlægger at bruge og elske. På grund af dette synes jeg stadig, at en Balenciaga -taske er din bedste indsats. Held og lykke til dig, og lad os vide, hvad du ender med at beslutte!