Bottega rejser spørgsmålet: Er det fald endnu?

September 6, 2022 By xmyor 0

Bottega Veneta stor hobo -taske, $ 3250 gennem Saks

Selvom Rust er en objektivt negativ ting uden for modeverdenen, er der ingen farve, der minder mig om fantastiske aftener og skiftende blade som den lidt beskidte brændte orange, der dukker op, når jern begynder at oxidere. Bottega Veneta ved nøjagtigt, hvad jeg taler om.

Bottega Veneta store hobo -taske (hvorfor vil ikke Bottega give os bedre navne?) Har nøjagtigt den funktionelle struktur og konventionelle introdcciato -læder, som vi er kommet til at forvente af det italienske tilbehør kraftcenter, men den farve. Den farve. Kan du fortælle, at jeg er klar til, at vejret straks skal være forbløffende?

Denne taske falder sandsynligvis et eller andet sted i spektret af “Brown”, og jeg har gjort mine følelser omkring brune poser kendt omkring disse dele. Jeg tolererer dem typisk ikke, men denne rige skygge af Brown har så mange fantastiske orange og røde undertoner, at jeg ikke ved, hvordan det ville være muligt at ikke lide det. På toppen af ​​det, fordi posen er Bottega, ved du, at den bliver en af ​​de blødeste ting, du nogensinde har haft i dine varme små hænder. Hvor er den sprøde morgenafkøling, som jeg købte for at vælge den? Køb via Saks for $ 3250.