Oscar de la Renta er den dyreste butik i Amerika

September 2, 2022 By xmyor 0

billede gennem bundt

At nægte, at det er umuligt: ​​selv med mange af økonomien ved stilstand fortsætter luksusvarer fortsat med at vokse, og de produkter, der udgør markedet, fortsætter med at nå højere og højere prispoint. Alle ægtefæller og kærester (for ikke at nævne jaloux officemates og frienemier) derude, der næsten køles over prisetiketterne på håndtasker burde tage et kig gennem bagsiden af ​​ethvert større amerikansk modemagasin – tilbehør er dyre, men tøj er ud af denne verden.

I betragtning af det er det ingen overraskelse, at en nylig undersøgelse af Bundle og Citi fandt, at Oscar de la Rentas flagskib i Madison Avenue er den dyreste butik i landet. Når cocktailkjoler starter på meget mere end tusind dollars og i nogle tilfælde strækker sig op i de fem tal, er det ikke svært at se, hvor butikens gennemsnitlige billet på $ 3217 kommer fra. Naturligvis har jeg et par teorier om disse resultater.

Når en undersøgelse som denne kommer ud, kan den praktisk talt altid fortælle dig meget mere om luksusfirmaet end møder øjnene, så længe du er parat til at grave lidt. I dette tilfælde er den anden butik på listen, Giorgio Armanis flagskib i Madison Avenue, lige så vigtig for mine konklusioner. Hvad har de tilfælles? Klar-til-slidfirma, der langt overgår deres salg af tilbehør.

Tænk over det: Når nogen siger “Chanel” til mig, tænker jeg på en taske. Det samme sker med praktisk talt ethvert større brand; Poserne (og i nogle tilfælde sko) er de mest genkendelige stykker af brandets offentlige image for forbrugerne, fordi de har et meget større potentielt kundebase end en $ 5.000 cocktailkjole.

Bortset fra når det vedrører De la Renta og Armani, er det ikke sandt. Mange mærker har brug for indkomst fra tilbehør (og kosmetik) for at afbalancere det slanke overskud, der er optjent ved at sælge næseblæsende dyre tøj til en lille stabil kunder, men nogle virksomheder har et så stærkt navn i klar til at bære (for Armani, jeg ville tænke på, at herretøj – især dragter – yder et stort bidrag som en brønd), som det relativt beskedne tilbehørssalg sandsynligvis skubber deres gennemsnitlige salgspriser opad.

I mange butikker er det modsatte sandt. Jeg ville være parat til at satse på, at meget flere mennesker går ind i Prada med det formål at købe nylonhåndtasker eller moderat priser små lædervarer end folk, der skales til bane klar til brug, men de uhyrlige luksuriøse, omhyggeligt omfattende dragter, Cocktailkjoler og kuglekjoler er de ting, der trækker folk ind i Oscar de la Renta. Så næste gang nogen spotter på dig for at have købt en tusind dollar håndtaske eller $ 700 par sko, skal du bare fortælle ham eller hende, at du faktisk bringer det gennemsnitlige, tak, tak.