Dyk (fødder først) i efteråret med varmt nyt fodtøj fra Gucci

February 28, 2023 By xmyor 0

Guccis hjemmehistorie kommer fra en lang såvel som storieret fortid, en, der overholdt en ren, beregnet udvikling op, indtil Alessandro Michele blev sat ved roret af mærket. Hans æstetiske skiftede hurtigt verdens forståelse af Gucci og skyrocketede mærket til popularitet såvel som at sende Guccis salg med taget.

Selvom vi taler meget om punge rundt lige her (selvfølgelig), inkluderer Michele’s samlinger ligeledes specielle RTW, sko samt andet tilbehør, der er lige så ekstremt efterspurgte. Ud over denne sæson har sko især fanget vores øje. Uanset om du søger efter komfort i typen af ​​en lugget-sole slouch, eller du er efter en skyhøj hæl for at stå fra hinanden såvel som over mængden, har Guccis efterårs hæfteklammer du dækket. Denne sæson inkluderer fodtøj den rytterinspirerede Horsebit såvel som et nikk til husets sportsgrene såvel som fritidsreferencer. Andre stykker er påvirket af stilarter fra andre tidspunkter såvel som steder, såvel som en af ​​vores favoritter er GG -logo -boot.

Vises i en blanding af skinnende ordreaux -læder såvel som lille GG -lærred, og denne berømte såvel som trendy boot tilbyder en vintage charme med en moderne fornemmelse. En spændedetalje afslutter parret, som kan bruges som udsagnsstykket til dit påklædning eller som en del af et meget mere pared-down look. Find GG -logo -støvlen nedenfor.

Gucci GG Logo Boot
via Gucci

$ 1.390