Kim Jones overtog Miami for at præsentere Dior Men’s Autumn 2020

June 12, 2023 By xmyor 0

Begivenheden for at lukke dette årti tog i går på en fantastisk Miami -aften såvel som Vlad såvel som jeg var privilegeret at være en del af begivenheden (alle billeder I denne udgivelse er fra Vlad!). Awesome var hurtigt nattens stil, men lad os være ærlige: Kim Jones har taget Dior Mennswear ud over cool. Han har gjort det ekstremt eftertragteligt, såvel som det er ingen enkel bedrift, men en, som Jones ikke kun har opnået, men det samme gør det med så lethed. Ideel ved siden af ​​den fantastiske Rubell -husholdningssamling, en af ​​de største personlige samtidige kunstsamlinger i Nordamerika, iscenesatte Dior en overtagelse for sine mænds efterår 2020 -show. Et enormt Miami Storehouse blev dækket af Dior -logoet, som blev genindført af Shawn Stussy. Ja, den Stussy. Jones genopstå Stussy 20 år efter at han skiltes med sit navnebrormærke for dette samarbejde.

Stussy var den originale grafiske tee såvel som surf/streetwear -brand. Det var mærket i 90’erne, som alle forstod såvel som eftertragtet. Til denne samling var der henvisninger til tidligere Dior -samlinger (tænk 60’erne) sammen med sort såvel som hvid grafik skabt af Stussy selv. Stussy gentog logoet såvel som den berømte Dior Bee med sin signatur touch. Hele facaden af ​​bygningen, der husede showet, var dækket af Stussys Dior, ligesom væggene såvel som gulve i landingsbanen. Mens nogle måske opdager dette partnerskab uden for venstre felt, er Kim Jones Master Artist -samarbejdspartner. Han var drivkraften bag Ultimate X Louis Vuitton samt i betragtning af at tage roret ved Dior har genopfundet herretøjsklassificeringen ved at bringe den perfekte blanding af højt såvel som lavt med bare den ideelle formel. Tøjene var lyse, ligesom du kunne forvente til et Miami -tema -show, med pink, gule, greener samt bluesparring med meget mere bærbare solbrune farver mod den generelle stilfulde stemning. Den traditionelle skræddersy, man forventer fra hjemmet, manglede, men det er sikker på at dukker op igen i hans næste samling.

Et andet partnerskab, der blev sendt ned ad landingsbanen, havde alle summende: Dior X Air Jordan 1. Disse sko har “Air Dior” slået ind i det berømte Wings -logo med Dior skråt logo Jacquard -print, der er vist i skoens swoosh. Bunden har en gennemskinnelig sål med Dior -grafikken. Disse sko repræsenterer spidsen af ​​partnerskaber for sneakerheads såvel som skal frigives i april 2020 med en rygtet omkostning på $ 2.000. Vi løb ind i Travis Scott på hans metode ind i showet (nej rigtig, løb ind i ham), såvel som han allerede brugte de sko, der helt sikkert vil tilbyde såvel som øjeblikkeligt at dukke op på videresalgsmarkedet med en stor markering.

Lad os tale tasker, skal vi? Da dametøj såvel som herretøj fortsætter med at træde mod en mere med mindre fokus på tydeligt for fyr såvel som for kvinder, viste poserne, som Kim Jones producerede, netop det – bærbarhed for alle. Der var en større Dior-sadelbag for dudes, en stor hobo-lignende form, som jeg hurtigt også kunne se kvinder eftertragt. Den meget mere traditionelle sadelbag -form for fyr er indikeret til at blive brugt crossbody såvel som et par gengivelser af dette blev vist. Denne taske er den fremtrædende af hans mænds tilbehørslinje, da den smelter sammen med en moderne, futuristisk stemning med en ekstremt traditionel form. Dior Jacquard -materialet i en charmerende solbrun farve gjorde sin metode på en håndfuld poser, fra en midtsektionspose til en sadelpose. Der var selvfølgelig totes såvel som større rygsække sammen med Beachy Wicker Compact tasker.

Kim Jones ‘Dior Menswear -linje er frisk såvel som forfriskende såvel som mængden var enig, hvilket giver ham en brølende stående ovation. Han producerer must-have varer såvel som smelter husets historie med nyhed, mens han producerer partnerskaber, der vil falde som et par af de mest berømte gennem tidene. Showet såvel som fejringen, der overholdt, var en masterclass i glæde (mere om det i morgen). Hvad angår samlingen … lad os oplyse, at Jones forstår, hvem Dior -klienten i vores tid er, såvel som han udvider rækkevidden med hvert trin, han foretager.

[SC_IC_AD1]

[SC_IC_AD2]