Lanvin glædede Snakeskin Carry Pose

March 16, 2023 By xmyor 0

Der er en række ting, der aldrig ophører med at stimulere et antydning af nysgerrighed i mig. Purseblog artikler efterår i denne kategori. Da jeg nippede til min kaffe i morges såvel som tjekket Amandas udgivelse på Prada Saffiano Print Tote, sagde noget, hun sagde virkelig med mig. Hun påpegede nøjagtigt, hvordan nogle tasker ikke ser ud til at give mening, før du ser dem personligt. Jeg kunne ikke være enig med hende mere. Så jeg gik lidt ud af såvel som begyndte at tro på så masser af poser, at jeg ikke ville give et andet blik på internettet, men kan næppe holde mine hænder væk personligt.

Og så, i den ekstremt næste tanke, begyndte jeg at tro på de poser, jeg ser på på Internettet såvel som ønske om, at jeg kunne nå med min computer, få fat i såvel som løb. Lanvin poser efterår i denne kategori.

Med Lanvin på hjernen gik jeg på en Lanvin Purse Hunt. Jeg kiggede på andre tasker, vi har dækket lige her ud over nye poser til rådighed. Af programmet kom jeg over denne storslåede Lanvin glædede slangeskind bærepose, der på normal måde ville jeg have, at jeg kunne nå ud og røre ved.

Dette elfenben/flerfarvede vandslange læder med sort skitsering er kun en meget mere fantastisk lanvin pung for mig at begjære efter. Jeg kan godt lide hvad som helst ved denne taske. Meget vigtigt er, at dette er en taske, der absolut udsender klasse såvel som klasse uden det mindste antydning af pompusness. Indrømmet, det kan alle ændres baseret på, hvem der bringer posen, men det er ikke noget, jeg fokuserer på. Storslået messinghardware, kædeindtræden bærer stropper (8 ″ dråbe) samt en klapplade med en drejelås lukning alle sammen perfekt. Sig tak til dig Lanvin, sige tak til dig for at fortsætte med at gøre mig til en fan. Få med Bergdorf Goodman for $ 2230.