Hermès lægger ny vægt på herbag -lynlåsen, tilføjer nye versioner tilgængelige online

September 28, 2022 By xmyor 0

i det omfang, at enhver Hermès -håndtaske kan undervurderes, har jeg altid troet, at Hermès Herbag Zip var undervurderet. Det har en med det samme genkendelige Hermès-form, der ligner den meget mere formelle og dyre Kelly-taske, med dens forsigtigt blussede sider og bælt lukket topklap. Endelig er herbagen dog at få de kreditresultater, den skyldes, først med et front-og-center-sted i brandets Resort 2019-landingsbaneshow, og nu med ny tilgængelighed på Hermès-webstedet.

I modsætning til de meget mere populære og formelle Birkin eller Kelly, kræver herbag -zip normalt ikke en venteliste og kommer fra tid til anden på lager på Hermès -webstedet. Dens generelle tilgængelighed og overkommelige (i forhold til andre Hermès-produkter) pris gør det til en optimal mulighed for nye Hermès-købere at få fat i en af ​​mærkets dagposer i en vigtig Hermès-struktur uden Af herbag -lynlåsindstillinger, der i øjeblikket er tilgængelige i USA ved hjælp af brandets websted, er prissat til $ 2.550.

Det lavere prispunkt skyldes, at herbag -lynlåsen er meget mere grundlæggende end Kelly i dens detaljer og finish, men der er også en anden stor forskel: posens krop er lavet af tekstil i stedet for læder, og at tekstil er en af ​​Hermès’s Forskellige lærreder. (Ja, selvfølgelig har et brand som Hermès flere lærredsmuligheder.) Selvom lærredet slukker for nogle shoppere, synes jeg det giver posen et meget mere afslappet look, der er en fantastisk balance i nogle af mærket er meget mere formelle, knapede -Up muligheder.

Lærredet er trimmet med en kosidklap og både en topadministration og bærestrop, som er aftagelig på en speciel måde: ved at skrue en fjernelse af stangen, der løber under posens klap, som giver dig mulighed for at fjerne stroppen. (Der er et stykke hardware i slutningen for nem fjernelse og udskiftning.) Afhængig af den version, du vælger, kan læder accenter muligvis matche lærredet eller kontrasten, men der er ingen prisforskel mellem disse muligheder.

Taskeens interiør er kun et stort, åbent rum, uforet og uden lommer. Bagsiden af ​​posen bruger dog en poselomme, der er en god størrelse til en telefon, og den er trimmet i læder og lynlås helt. (Således navnet på posen.) I øjeblikket bruger Hermès -webstedet tre herbag -lynlåsindstillinger; Tjek dem nedenfor.

Hermès Herbag Zip Bag
$ 2.550 ved hjælp af Hermès

Hermès Herbag Zip Bag
$ 2.550 ved hjælp af Hermès

Hermès Herbag Zip Bag
$ 2.550 ved hjælp af Hermès