Hvad jeg lærte i min første erfaring med at købe en pre-ejet taske online

September 1, 2022 By xmyor 0

hvert år, jeg kan godt lide at behandle mig selv med et stort pose-køb. På en måde er det min motivation at spare penge og begrænse mine udgifter til andre vrøvl hele året. Sidste år hjalp alle jer mig med at tage en beslutning mellem en Chanel-tegnebog-på-chain-taske eller Saint Laurent Monogram Satchel, og i år var min ubeslutsomhed mellem Valentinos signatur Rockstud-pumper og en Céline Phantom-bagage-tote. Selv efter at have købt Rockstud -pumperne, var jeg ikke helt tilfreds med mit køb, og efter meget intern debat og kontemplation, indså jeg, at mit hjerte var sat på Céline, som jeg endte med at købe gennem FashionPhile. Nu hvor jeg har ejet posen i et stykke tid og havde lidt tid til at reflektere, er det tid til at se tilbage på oplevelsen.

At købe en ny håndtaske i en butik er fantastisk, men at spare over $ 3.000 (plus skat!) Tager tid og økonomisk offer for næsten enhver. Efter at jeg vendte mine rockstuds, selvom jeg var fast besluttet på at finde en måde at købe Céline på. Jeg overvejede at sælge nogle tasker, som jeg ikke længere bruger, og jeg håbede også, at min kæreste kunne overraske mig til min fødselsdag. (Jeg forlod ham endda ikke-så-subtile antydninger, men han var ikke knust). Min løsning kom dog, mens jeg udførte mine håndtaskeopgaver her på Purseblog. Mens jeg kiggede gennem nogle ældre indlæg, stødte jeg på denne informative guide fra Amanda: Begyndervejledningen til at købe pre-ejede designerposer online. Jeg tog et skridt tilbage og læste gennem indlægget med en helt anden tankegang: som læser klar til at lære om at foretage et pre-ejet taske køb for første gang.

Jeg må indrømme, at tanken om at købe en forud elsket taske aldrig engang havde krydset mit sind, men efter at have kontrolleret de anbefalede websteder, vidste jeg, at jeg havde fundet min Céline-løsning. Ud af alle de nævnte websteder blev jeg personligt forelsket i FashionPhile, fordi det var let at navigere, og udvælgelsen af ​​designerhåndtasker og tilbehør var massivt. Som jeg er sikker på, at mange af jer kan forstå, er det ikke en en-og-gjort-proces-der er masser af at se og shoppe og overveje-og jeg begyndte hurtigt at lære at købe en luksus håndtaske. LANGTY. Nu hvor jeg var på jagt efter céline af mine drømme og gennemsøgte Fashionphiles Céline-tilbud, fandt jeg endelig den taske, jeg havde ledt efter: Phantom-bagage-tote i Corc-Stampet sort læder. Den bedste del var selvfølgelig, at den lavere (anvendte!) Pris var inden for mit eksisterende budget.

Du skulle tro, at min historie ville ende her, men ikke helt. Som det gamle ordsprog siger: Hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis. Med det i tankerne begyndte jeg at gætte mig selv. Jeg fandt posen med mine drømme, og det var problemet – hvorfor fandt jeg posen og ingen andre slog mig til den? Hvorfor var denne stadig tilgængelig? Var der et slags problem, som jeg ikke havde bemærket? Jeg besluttede at vente et par dage og tænke på mit køb. any spare second I had went to stalking the site, researching client reviews and practically memorizing the return policy. Efter at have talt om det med Amanda på kontoret en dag, hjalp hun med at berolige mine nerver og forsikrede mig om, at jeg tog den rigtige beslutning. Den næste dag var tasken stadig på stedet, og jeg trak i udløseren; Céline of My Dreams var min!

At foregribe posens ankomst føltes som den længste ventetid i historien, men da pakken endelig ankom til min dørtrin, var jeg så begejstret over at have en Céline til at kalde min egen – noget, som jeg aldrig troede ville ske. Efter at have inspiceret min nye taske, var jeg ikke i tvivl om dens ægthed, men bare for at være på den sikre side af tingene besluttede jeg at få posen godkendt på vores pungforum. (Hvis du vil autentificere en egen pose på TPF, er alt hvad du behøver at vide lige her.) Inden for en dag forsikrede et af vores kyndige medlemmer mig, at min nye Phantom -bagage -tote er autentisk.

Jeg har ejet poserne i seks måneder nu, og jeg elsker det virkelig. It’s big enough to carry everything I need for work, and it never feels cumbersome to me. I’m also happy to report that my next possible bag purchase in 2017 may just be another pre-owned handbag treasure.